300 LE / 221 kW

Teljesítmény (LE - kW)

4,2 s

Gyorsulás (km/h)

Hátsókerék-hajtás

Meghajtás

250 km/h

Végsebesség (km/h)

340  Nm

Maximális nyomaték 2400 és 6000 fordulat/perc között

GRAND TOURISME AZ ALPINE-TÓL

Az A110 GT az elegancia és a teljesítmény tökéletes keveréke. Egy nagyszerű társ, amely izgalmas kikapcsolódást ígér kifinomult kényelemmel.

 

 

Kifinomult elegancia

Az A110 GT ikonikus formatervezésével tűnik ki, amelyet testreszabott dizájnelemek és kiegészítők egészítenek ki, így összetéveszthetetlen Grand Tourisme szellemiséget adva az autónak. 

Ikonikus formatervezés

Az A110 Berlinette-től átvett formatervezése egy feszes vonal, amelyet egyetlen vonással rajzoltak meg. A klasszikus dizájn ikonikus vonzerőt kölcsönöz a modellnek.
 

Ikonikus fényjegyek

A hatvanas és hetvenes évek klasszikus modelljei által ihletett A110 azonnal felismerhető jellegzetes négy fényszórós kialakításáról, amely immáron teljes LED-technológiával rendelkezik alapfelszereltségként. 

GT szellemiség

Az A110 GT szellemisége a Viharszürke fényezés, az Alpine kék féknyergek, valamint a hátul és az ajtóküszöbön található GT-jelvény révén mutatkozik meg.

Francia kifinomultság

Egy igazi ékszer, az A110 GT belseje a Grand Tourisme by Alpine szellemiségének megtestesülése. A felhasznált anyagok minősége és a beltér felszereltsége kihangsúlyozzák eleganciáját és kényelmét az egyedi vezetési élmény érdekében. 
 

A GT életérzés

Az A110 GT beltere ötvözi az eleganciát és a kényelmet, a fekete vagy barna bőr, 6 irányban állítható Comfort ülésekkel. Az utastérben a bőr, a fényes karbon és az alumínium együtt él, egyedülálló Grand Tourisme hangulatban.
 

Fejlett csatlakozási lehetőségek

Az új 7” Alpine multimédia rendszer a modern funkciók széles skáláját kínálja, beleértve az okostelefon tükrözést (Android Auto és  Apple CarPlay), valamint a műholdas navigációt.

 

 

Prémium audiorendszer

A Flax membránokkal ellátott, négy hangszórós Focal® hangrendszer optimális hangminőséget biztosít, miközben a súlya minimális. A hangzás szerelmesei választhatják a Focal® Premium hangrendszert is a beépített mélynyomóval.

Alpine élmény

Erőteljes és kényelmes vezetés: az A110 GT a szenzációs kalandok ígérete. Fürge és alkalmazkodó, amely hívogat, hogy megtapasztalja az Alpine vezetési élményt minden úton: városban, hegyekben vagy hosszú utakon.
 

Teljesítmény és kényelem

Az A110 GT-t erőteljes, 300 LE-s motor - melyet az A110 S is magáénak tudhat - és az optimális vezetési kényelem jellemzi. Az Alpine futómű ideális a mindennapi vezetéshez és a hosszabb utakhoz.

Felfüggesztés és fékek

Kettős keresztlengőkaros felfüggesztési rendszerével az A110 GT egyszerre képes fürgeséget és kényelmet biztosítani, még egyenetlen felületeken is. Brembo fékjei optimális strapabírást és féktávot biztosítanak, vezess akár városban, akár hegyi utakon.

 


 

Vezetési módok

A vezető három vezetési mód közül választhat: Normal, Sport, vagy Track. Az A110 GT viselkedése alkalmazkodik a kényelmesebb vagy intenzívebb vezetés biztosítása érdekében.

Innovatív koncepció

Az A110 GT az Alpine versenyzési szakértelmét tükrözi. Egy olyan elképzelés és technológia előnyeit élvezi, amit általában az autóverseny-sport tudhat magáénak. Ez a kiváló kezelhetőség és fürgeség ígérete.

Futómű és karosszéria

A szuperautókhoz hasonlóan az A110 futóművét is az alapoktól indulva fejlesztették ki és teljes egészében alumíniumból tervezték. A szerkezeti merevség és egyensúly biztosítása érdekében az alumíniumból készült karosszéria és az alváz is szegecselt és hegesztett eljárással készült.

 

Előtérben az alacsony tömeg

Mindössze 1119 kg-os tömegével az A110 GT figyelemre méltó teljesítmény-tömeg arányt kínál. A könnyedségre való törekvés minden szinten létezik. Az alumínium választása a felfüggesztés és a karosszéria számára, vagy az ülések és felnik kiválasztása is ezt a filozófiát testesíti meg.

Aerodinamika

Az A110 GT integrált lapos padlólemezzel és a lökhárító alatt elhelyezett diffúzorral van felszerelve. Figyelemre méltó aerodinamikai hatékonyságot és stabilitást biztosítanak.

Csatlakoztathatóság

A 7”-os központi érintőképernyőjén keresztül az Alpine a multimédiás megoldások teljes skáláját kínálja, az okostelefonok tükrözésétől és a műholdas navigációtól kezdve az autós szórakoztató multimédiáig. A vezető emellett rögzítheti a vezetési adatait és pályanapokon az autó teljesítményéhez kapcsolódó adatokat is megjelenítheti. Az Alpine Telemetrics lehetővé teszi a vezető számára, hogy valós idejű műszaki információkhoz jusson, például a turbónyomásról, abroncs hőmérsékletéről vagy az éppen leadott nyomatékról.

Focal hangrendszer

A négyhangszórós Focal rendszer szintén segít a súly optimális csökkentésében mindazon által, rendkívül gazdag hangélményt nyújtanak. Két USB csatlakozó és Bluetooth kapcsolat gondoskodik arról, hogy útja során bármikor kedvenc zenéivel emelje annak élményét.

Érintőképernyő

A 7”-os, nagy felbontású érintőképernyős multimédia rendszer számos kényelmi funkciót kínál, beleértve az az iOS és Android rendszerű eszközök tükrözését, valamint teljes Európa térképet navigációval.

Specs

 • Motor
  300 LE (221 kW)
 • Gyorsulás
  4.2 másodperc
 • Végsebesség (elektromosan szabályozva)
  250 km/h
 • Csúcsnyomaték
  340 Nm
 • Menetkész tömeg
  1 119 kg
 • Sebességváltó
  7 sebességes duplakuplungos automata váltó