252 LE / 185 kW

Teljesítmény (LE - kW)

4,5 s

Gyorsulás (km/h)

Hátsókerék-hajtás

Meghajtás

250 km/h

Végsebesség (km/h)

320 Nm

Maximális nyomaték 2000 és 5000 fordulat/perc között

A VALÓDI IZGALOM

Az A110 az eredeti Alpine izgalom őre. Az utakon rendkívül fürge játékával az Alpine érzés legtisztább kifejezését adja.

A stílus emlékműve

Az A110 megtestesíti az ikonikus Berlinette jellemzőit és kapcsolatot teremt az Alpine öröksége és jövője között. Továbbfejlesztett tulajdonságai és aerodinamikája első pillantásra szenzációssá varázsolják.

 

 

Ikonikus formatervezés

Az autó legelejétől és a széles hátsó kerékdobokon átívelő kecses vonal az alacsony, letisztult hátsó részig folytatódik. Jellegzetes Alpine formatervezés, ez a külső vonalvezetés hangsúlyozza az A110 eleganciáját.

Ikonikus fényjegyek

A hatvanas és hetvenes évek klasszikus modelljei által ihletett A110 újjáéleszti az Alpine jellegzetes négy fényszórós kialakítását, amely immáron teljes LED-technológiával rendelkezik alapfelszereltségként.

Valódi izgalom

Az A110 minden hitelessége a karosszéria Alpine kék fényezéséből fakad. Az új stíluselemek, például az új A110 jelvény hátul és a 18”-os Fuchs könnyűfém keréktárcsák azonnal felhívják magukra a figyelmet.

Innovatív koncepció

Az A110 megtestesíti mindazt, amilyennek egy modern francia sportautónak lennie kell. Könnyű, fürge és erőteljes, a versenyzés világából merít, hogy elérhető és kivételes izgalmat biztosítson.
 

Előtérben az alacsony tömeg

Az A110 1102 kg-os tömege figyelemre méltó teljesítmény-tömeg arányt kínál. A könnyedségre való törekvés nem kíméli a részleteket az A110-en. Az anyagok, az ülések, a kerekek és a tartozékok kiválasztása ezt a filozófiát tükrözi.

Futómű és karosszéria

A szuperautókhoz hasonlóan az A110 futóművét is az alapoktól indulva fejlesztették ki és teljes egészében alumíniumból tervezték. A szerkezeti merevség és egyensúly biztosítása érdekében az alumíniumból készült karosszéria és az alváz is szegecselt és hegesztett eljárással készült.
 

Aerodinamika

Az A110 alapkivitelben is fel van szerelve a motorsportból származó technológiákkal, mint az integrált lapos padlólemez és a lökhárító alatt elhelyezett diffúzor, amelyek kivételes aerodinamikai hatékonyságot és stabilitást biztosítanak az modellnek.

 

Urald az ívet

Amikor az A110-et vezeti, azonnal azt érzi, hogy eggyé válik az autóval. Alacsony tömege, futóművének pontossága és rendkívüli fürgesége határozza meg az Ön haladási útvonalát.


 

Mámorító teljesítmény

A 252 LE-s, 1,8 literes közvetlen befecskendezéses motort úgy tervezték, hogy azonnali izgalmat és magas szintű teljesítményt nyújtson. 2000 és 6000 fordulat/perc közötti hatalmas nyomatékot biztosít, így az A110 mindössze 4,5 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órára, és pályán autózva eléri a 245 km/órás sebességet.

 

 

Felfüggesztés és fékek

Kettős keresztlengőkaros felfüggesztési rendszerével az A110 egyszerre képes fürgeséget és kényelmet biztosítani, még egyenetlen felületeken is. Brembo fékjei optimális strapabírást és féktávot biztosítanak, vezess akár városban, akár hegyi utakon.

 

 

Vezetési módok

A három vezetési mód – Normal, Sport vagy Track – lehetővé teszi a tulajdonos számára a gázpedál reakció, a szervokormány, a sebességváltás, a kipufogóhang és az ESC beállítását. A duplakuplungos automata sebességváltó sima és gyors sebességváltást biztosít.

Francia kifinomultság

Az A110 belső terét úgy tervezték, hogy a sofőrje egynek érezhesse magát az autóval, a sportosságra és az eleganciára összpontosít. Úgy tervezték, hogy az érzékekre és a mindennapi kényelemre összpontosítson. 

 


 

A sport szellemisége

Az A110 bőr, alumínium és karbon beltere határozottan sportos érzést kelt. Ezt az érzést erősítik a Sabelt kagylóülések és a bőrborítású, csapott D-alakú sportkormány.

Fejlett csatlakozási lehetőségek

Az új 7” Alpine multimédia rendszer a modern funkciók széles skáláját kínálja, beleértve az okostelefon tükrözést (Android Auto és  Apple CarPlay), valamint a műholdas navigációt.

 

 

Komfort csomag

A komfort csomag továbbfejlesztett A110 élményt kínál a sokoldalúságra összpontosítva. Az A110-et 6 irányban állítható Sabelt® ülésekkel, alumínium pedálborítással, tolatókamerával ellátott első és hátsó parkolóradarokkal, valamint Focal® hangrendszerrel szereli fel.

 

 

Focal audiorendszer

Az opcióként elérhető Focal sztereó hangrendszer prémium hangzást biztosít, az autó alacsony össztömegének megtartása mellett.

 


 

Érintőképernyő

A nagy felbontású 7’’-os érintőképernyőn keresztül mindig naprakész lehet, illetve tükrözheti okostelefonját.

 


 

Specs

 • Motor
  252 LE (185kW)
 • Gyorsulás
  4.5 másodperc
 • Maximális sebesség (elektronikusan korlátozva)
  250 km/h
 • Csúcsnyomaták
  320 Nm
 • Tömeg
  1 102 Kg
 • Sebességváltó
  7 sebességes duplakuplungos automata váltó