300 LE / 221 kW

Legnagyobb teljesítmény (kW)

4,2 s

Gyorsulás (0-100 km/h)

Hátsókerék-hajtás

Meghajtás

275 km/h

Végsebesség (km/h)

340 Nm

Maximális nyomaték 2400 és 6000 fordulat/perc között

SZÍNTISZTA SPORTOSSÁG

Egy 300 lóerős autó speciálisan tervezett aerodinamikával, az A110 S nyers energia, tele intenzív érzelmekkel. Izgalmat hoz a mindennapokba, akárhova is tart, az autópályáktól a közutakig.

specs

 • Motor
  300 LE (221 kW)
 • Gyorsulás
  4.2 másodperc
 • Maximális sebesség (szabályozással)
  275 km/h
 • Maximális nyomaték
  340 Nm
 • Menetkész tömeg
  1 109 kg
 • Sebességváltó
  7 sebességes duplakuplungos automata váltó

Színtiszta sportosság

A Berlinette ikonikus formatervezése által ihletett A110 S új magasságokba emeli sportosságát. Az energikusság és az elegancia finom keverékének köszönhetően a pályán és a közúton is teljesítőképességre törekszik.
 

Ikonikus formatervezés

A klasszikus Berlinette ihlette A110 S formatervezése egy feszes vonal, amelyet egyetlen vonással rajzoltak meg. XXI. századi frissítéssel kel életre, a mechanikai részeket hűen megformázva, a magabiztos karaktert felfedve.
 

Karbon aerodinamikai csomag

A karbon aerodinamikai csomaggal az A110 S karbon első lamellával és hátsó légterelővel van felszerelve. Ezek a tartozékok javítják az aerodinamikai leszorító erőt és a teljesítményt, miközben fokozzák az energikus megjelenést.

Mérhetetlen sportosság

Az A110 S sportos karakterét kéttónusú fényezés: Orange Feu (Izzó homoktövis) /mélyfekete tető, 18”-os fekete „GT RACE” könnyűfém keréktárcsák, valamint hátul és az ajtóküszöbökön elhelyezett új A110 S jelvény mutatja.

Lenyűgöző teljesítmény

Az A110 S az izgalom kedvéért épített igazi sportkocsi, melyet a pályára terveztek, és minden úton élményt nyújt. Sport futóműve és erőteljes motorja lenyűgöző teljesítményű géppé teszi.

Nyers teljesítmény

Az A110 S erőteljes, 300 LE teljesítményű motorral és a tökéletes kezelhetőségre hangolt sport futóművel rendelkezik. Az aktív sportkipufogó rendszer fokozza a motor kirobbanó karakterét.
Az 1109 kg-os csökkentett tömegnek köszönhetően 3,7 kg/LE teljesítmény/tömeg arányt ígér, így mindössze 4,2 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/h-ra.
 

Felfüggesztés és fékek

Az A110 S kettős keresztlengőkaros felfüggesztése hozzájárul a nagy sebességnél is megfelelő stabilitásához és a precíz vezetéshez. A Brembo által szállított nagy teljesítményű fékek egyszerre erősek és strapabíróak. A semi-slick abroncsok fokozott tapadást és teljesítményt biztosítanak a pályán.
 

Aerodinamika

A karbon aerodinamikai csomaggal az A110 S karbon első lamellával és hátsó légterelővel van felszerelve. Megnövelt aerodinamikai támogatást biztosítanak, így az autó pályán elérheti a 275 km/órás sebességet.

Átütő elegancia

Az A110 S lendületes és elegáns belső térrel fogadja a sofőrt. A nemes anyagok a technológiával kombinálva fokozzák az minőséget és egyedülállóan sportos vezetési élményt tesznek lehetővé.

 

 

Versenyszellem

Az A110 S beltere ötvözi az alumíniumot, a karbont és a Dinamica kárpitozást. E versenyszellem megtestesítéseként a Sabelt® Racing kagylóülések élénk narancssárga övekkel is kérhetők. A műszerfalat, a kormánykereket és a tetőt burkoló Dinamica kárpit sportos hangulatot kölcsönöz.

 


 

Alpine Telemetrics

Az Alpine Telemetrics lehetővé teszi a vezető számára a teljesítmény valós idejű követését, valamint a jármű műszaki adataihoz való hozzáférést, mint például a teljesítmény és a nyomaték, a turbónyomás vagy az olaj- és az gumiabroncs hőmérséklet.

Innovatív koncepció

Az A110 S olyan technológiai fejlesztésekkel bír, amelyek általában a szuperautókat jellemzi. Az Alpine versenyörökségére építve kivételes teljesítményt és aerodinamikát biztosít.
 

Futómű és karosszéria

A szuperautókhoz hasonlóan az A110 futóművét is az alapoktól indulva fejlesztették ki és teljes egészében alumíniumból tervezték. A szerkezeti merevség és egyensúly biztosítása érdekében az alumíniumból készült karosszéria és az alváz is szegecselt és hegesztett eljárással készült.
 

Súlyelosztás

Az A110 optimális súlyeloszlást -tömege 44%-a elöl és 56%-a hátul oszlik el- kínál, amely tízszeresére növeli a vezetési élményt. Kiegyensúlyozottságot és fürgeséget kölcsönöz az autónak, akár hegyi utakon, akár pályán.

Aerodinamika

Az A110 S olyan technológiák előnyeit élvezi, amelyek általában a szuperautókat és a F1-es autókat jellemzi. A teljes terjedelmében lapos padlólemez, a lökhárító alatt elhelyezett diffúzor és a karbon aerodinamikai csomag figyelemre méltó aerodinamikai hatékonyságot és stabilitást biztosítanak.
 

Focal hangrendszer

A négyhangszórós Focal rendszer szintén segít a súly optimális csökkentésében mindazon által, rendkívül gazdag hangélményt nyújtanak. Két USB csatlakozó és Bluetooth kapcsolat gondoskodik arról, hogy útja során bármikor kedvenc zenéivel emelje annak élményét.

Érintőképernyő

Nagy felbontású 7”-os érintőképernyő rejti az A110S multimédia rendszerét. Műholdas online navigáció Európa-térképpel, okostelefon tükrözés Androidos éss iOS telefonokhoz… merüljön el az élmények tárházában !